Taxi tarieven

Taxi tarieven in Groningen Taxi tarieven berekenen met de taximeter

Taxi tarieven worden bij Taxi Groningen berekend door gebruik te maken van een (geijkte) taximeter, deze meter rekent exact uit wat de gereden afstand en de daarbij behorende ritprijs is. Bij Taxi Groningen berekent de taximeter de prijs van de taxirit als volgt, deze bestaat uit het instaptarief (€ 3.10) plus een prijs per kilometer (€ 2.35) en een prijs per minuut dat de rit duurt (€ 0.39). Indien u de taxi met chauffeur laat wachten kost dit € 42.50 per uur. De tarieven voor een taxibusje zijn ongeveer 25% hoger en voor rolstoeltaxi ritten berekenen we vaste prijzen.

Vaste tarieven bij langere taxiritten

Bij ritten langer dan 10 kilometer is het mogelijk om vooraf met ons een vaste prijs af te spreken, neem contact met ons op of vul ons offerteformulier in als u wilt weten wat uw rit kost.

Bereken online uw ritprijs en boek direct een taxi

Totale afstand 0 km
Totale tijd 0 h 0 m
Kies uw voertuig
Kies uw ritdetails Vul contactgegevens in
Kies uw voertuig Boekingsoverzicht
Vul contactgegevens in Boeking bevestigen

Thank you for your order

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.

Betalen met PIN of Creditcard bij Taxi Groningen

Wij hebben bij Taxi Groningen de beschikking over een mobiele PIN automaat. Indien u na de rit de taxi wilt afrekenen met PIN of creditcard verzoeken wij u vriendelijk dit bij uw reservering aan te geven. Wij berekenen voor het gebruik van de PIN geen extra kosten.

Taxitarieven veel voorkomende trajecten

U kunt met Taxi Groningen voor vooraf gereserveerde ritten over langere afstanden vooraf aantrekkelijke en vaste taxi tarieven afspreken. Hieronder vindt u een aantal regelmatig voorkomende bestemmingen. Staat uw bestemming hier niet tussen neem dan gerust contact op met ons voor een scherpe prijsopgave. Onderstaande tarieven zijn voor een taxi (maximaal 4 personen), een taxibusje voor maximaal 8 personen is +/- 20% duurder. Deze tarieven zijn geldig indien minimaal 6 uur vooraf besproken met de centralist of chauffeur.

Meer informatie over taxi tarieven kunt u vinden op de pagina hierover van de rijksoverheid en berekenen wat een rit op de taximeter kost kan op de wat kost een taxi pagina, let hierbij wel op dat eventuele prijsafspraken in deze calculator niet worden meegenomen.

Call Now Button