Taxi Groningen Lauwersoog

De beste taxi Groningen Lauwersoog

Wanneer u een Taxi Groningen Lauwersoog nodig heeft bent u bij Taxi Groningen aan het juiste adres. Vele passagiers zijn reeds met onze taxi van Groningen naar Lauwersoog gereden wanneer zij bijvoorbeeld naar de haven of de boot naar Schiermonnikoog gingen. Onze taxichauffeurs kennen de weg tussen Groningen en Lauwersoog als geen ander. Wij rijden zeer regelmatig naar bijvoorbeeld de haven van Lauwersoog of met groepen per taxi naar Landal Natuurdorp Suyderoogh.

Lauwersoog HavenTaxi Groningen Lauwersoog

Haven Lauwersoog is primair een visserijhaven. De haven is ontstaan tijdens het afsluiten van het Lauwersmeer in 1969. Het voormalig werkeiland van Rijkswaterstaat werd door de visserij spontaan gebruikt als thuishaven, dichtbij de visgronden. In de haven vindt ook beperkt recreatie en industrie plaats, maar het grootste gedeelte van de activiteiten is ontstaan dankzij of verbonden aan de visserij. De Haven Lauwersoog is gesitueerd op een unieke locatie, namelijk tussen Unesco Werelderfgoed Waddenzee en Nationaal Park Lauwersmeer.

Tarief voor taxivervoer naar Lauwersoog

Wanneer bij ons een taxi van Groningen naar Lauwersoog besteld bent u verzekerd van een zeer scherp en vast tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief taxi Groningen Lauwersoog (maximaal 4 personen) € 95,-
  • Tarief taxibusje Groningen – Lauwersoog (maximaal 8 personen) € 125,-
  • Tarief VIP taxibus Groningen – Lauwersoog (maximaal 8 personen € 175,-
  • Tarief Taxi Eemshaven – Lauwersoog € 155.-

Reserveer direct uw taxi bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 – 888 8888. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina.

Bel Taxi Groningen Lauwersoog op 050 – 888 8888

Call Now Button