050 - 8888888
Taxi Groningen Lauwersoog

Taxi Groningen Lauwersoog

De beste taxi Groningen Lauwersoog

Wanneer u een Taxi Groningen Lauwersoog nodig heeft bent u bij Taxi Groningen aan het juiste adres. Vele passagiers zijn reeds met onze taxi van Groningen naar Lauwersoog gereden wanneer zij bijvoorbeeld naar de haven of de boot naar Schiermonnikoog gingen. Onze taxichauffeurs kennen de weg tussen Groningen en Lauwersoog als geen ander. Wij rijden zeer regelmatig naar bijvoorbeeld de haven van Lauwersoog of met groepen per taxi naar Landal Natuurdorp Suyderoogh.

Lauwersoog Haven

Haven Lauwersoog is primair een visserijhaven. De haven is ontstaan tijdens het afsluiten van het Lauwersmeer in 1969. Het voormalig werkeiland van Rijkswaterstaat werd door de visserij spontaan gebruikt als thuishaven, dichtbij de visgronden. In de haven vindt ook beperkt recreatie en industrie plaats, maar het grootste gedeelte van de activiteiten is ontstaan dankzij of verbonden aan de visserij. De Haven Lauwersoog is gesitueerd op een unieke locatie, namelijk tussen Unesco Werelderfgoed Waddenzee en Nationaal Park Lauwersmeer.

Tarief voor taxivervoer naar Lauwersoog

Wanneer bij ons een taxi van Groningen naar Lauwersoog besteld bent u verzekerd van een zeer scherp en vast tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief taxi Groningen Lauwersoog (maximaal 4 personen) € 95,-
  • Tarief taxibusje Groningen – Lauwersoog (maximaal 8 personen) € 125,-
  • Tarief VIP taxibus Groningen – Lauwersoog (maximaal 8 personen € 175,-
  • Tarief Taxi Eemshaven – Lauwersoog € 155.-

Reserveer direct uw taxi bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 – 888 8888. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina.

Bel Taxi Groningen Lauwersoog op 050 – 888 8888

Taxi groningen
Reserveren

Reserveer direct

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0596 – 234 234. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via onze contact pagina. Voor meer informatie over de Eemshaven kunt u ook kijken op https://nl.wikipedia.org/wiki/Eemshaven. Bel Taxi Groningen voor een taxi in de Eemshaven: 0596 – 234 234

Neem contact op
Boek uw rit snel en eenvoudig met onderstaand formulier
Totale afstand 0 km
Totale tijd. 0 u 0 m
Kies een voertuig
Kies rit details Contactgegevens invoeren
Kies een voertuig Boekingsoverzicht
Contactgegevens invoeren Nu boeken

Thank you for your order

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram