Groepsvervoer Groningen

Groepsvervoer Groningen in en om de stad Groningen

Groepsvervoer goed geregeld door Taxi Groningen!Groepsvervoer Groningen busjes voor station

Taxi Groningen beschikt over meerdere 8 persoons taxibussen waarmee wij groepen tegelijk kunnen vervoeren. Groepsvervoer in Groningen voeren wij met deze taxibusjes dagelijks uit. Wanneer u wilt reizen met een groep zijn er diverse mogelijkheden, zo kunnen wij hiervoor één of meerdere taxi’s of taxibusjes inzetten of wij kunnen dit met een touringcar voor u verzorgen. Het groepsvervoer dient wel vooraf gereserveerd te worden zodat wij voldoende busjes op het gevraagde tijdstip beschikbaar hebben.

Touringcar of bus huren in Groningen?

Bestaat de groep uit meerdere personen kunnen wij hiervoor ook één of meerdere touringcars / bussen inzetten. Wij zijn op deze manier in staat om tot wel 800 personen in 1 keer te vervoeren. Wij helpen u graag als u een touringcar wilt huren in Groningen. Wij voeren ons groepsvervoer uit voor verschillende klanten zoals bedrijven, overheden maar ook voor particulieren uit de regio Groningen, Eemshaven en daarbuiten.

Meer informatie over groepsvervoer

Wanneer u meer informatie of een prijsopgave over groepsvervoer in Groningen wilt kunt u contact met ons  opnemen via het online contact formulier of een email sturen naar: info@taxi-groningen.nl

Call Now Button