Taxi Groningen Dusseldorf

De beste taxi Groningen Dusseldorf

Wanneer u op zoek bent naar een Taxi Groningen Dusseldorf airport te reizen bent u bij Taxi Groningen aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg tussen Dusseldorf en Groningen. Wij rijden zeer regelmatig naar bijvoorbeeld het vliegveld van Dusseldorf

Dusseldorf AirportTaxi Groningen Dusseldorf Airport

Düsseldorf Airport (IATA: DUS, ICAO: EDDL), (Duits: Flughafen Düsseldorf) is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. De luchthaven ligt 8 km ten noorden van de stad Düsseldorf zelf, in Noordrijn-Westfalen. Ze bedient 180 bestemmingen met 75 luchtvaartmaatschappijen. In 2009 werden op de luchthaven ruim 214.000 vluchten uitgevoerd waarmee 17,79 miljoen passagiers.

Onze chauffeurs van Taxi Düsseldorf Airport blijven op de hoogte van de status zoals vertragingen van je vlucht, en houden hier rekening mee bij het ophaalmoment. Er zal namelijk na landing van je vlucht op je gewacht worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de informatie die op vliegveld Düsseldorf bekend is.

Wanneer een vertraging langer gaat duren, kan er contact opgenomen worden met de chauffeur van Taxi Düsseldorf. Telefonisch kun ons op de hoogte stellen van de vertraging en de mogelijkheden bespreken. Onze contactgegevens en eventueel de gegevens van de chauffeur staan vermeld in de bevestigingsmail die wordt toegestuurd.

Tarief voor taxivervoer naar Dusseldorf

Wanneer bij ons een taxi van Groningen naar Dusseldorf besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief taxi Groningen Dusseldorf (maximaal 4 personen) € 325,-
  • Tarief taxibusje Groningen – Dusseldorf (maximaal 8 personen) € 395,-
  • Tarief VIP taxibus Groningen – Dusseldorf (maximaal 8 personen € 495,-
  • Tarief Taxi Eemshaven – Dusseldorf € 350.-

Reserveer direct uw taxi bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 – 888 8888. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina. 

Bel Taxi Groningen: 050 – 888 8888

Call Now Button