Taxi Groningen Schiphol

Uw taxi van Groningen naar Schiphol

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi om van Groningen naar Schiphol te reizen bent u bij Taxi Groningen aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg tussen Groningen en de luchthaven Schiphol.

Rijd comfortabel met de taxi naar Schiphol!Schiphol taxi Groningen

Uw taxi Groningen Schiphol verzorgen wij graag. Wij hebben hiervoor de beschikking over een modern en goed onderhouden wagenpark van diverse soorten taxi’s. Wij bieden onze taxidiensten niet alleen aan aan bedrijven maar rijden ook voor particulieren en diverse reisbureau’s regelmatig van Groningen naar Schiphol. Uiteraard rijden wij ook vanuit de omgeving van Groningen met onze taxi’s naar Schiphol. Voor het tarief hoeft u het niet te laten, wist u dat Taxi Groningen voor een rit naar Schiphol tot wel 50% voordeliger is als andere taxibedrijven? Natuurlijk rijden wij ook met onze taxi van Groningen naar Amsterdam.

Scherpe tarieven voor een taxivervoer naar Schiphol

Wanneer bij ons een taxi van Groningen naar Schiphol besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de taxirit u gaat kosten.

Prijs Groningen – Schiphol per taxi: € 225,-
Prijs Groningen – Schiphol per taxibusje € 250,-

Reserveer direct uw taxi naar Schiphol bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer
050 – 541 8452
. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina.

Call Now Button