Chauffeursdiensten Groningen

Chauffeursdiensten Groningen door heel Nederland

Naast regulier taxivervoer biedt Taxi Groningen ook de mogelijkheid een gecertificeerde privéchauffeur in te huren. Deze chauffeursdiensten Groningen zijn beschikbaar voor zowel zakelijke ritten als privéritten. Wij kunnen u door heel Nederland vervoeren, met uw eigen eigen auto of bedrijfsauto . Ook is het mogelijk om met één van de luxe voertuigen uit het wagenpark van Taxi Groningen gereden te worden. Uiteraard geeft u aan wat de gewenste bestemming is en de eventuele tussenstops.

Prive chauffeur: rijvaardig en respresentatief

Chauffeursdiensten

Iedere privéchauffeur die door Taxi Groningen chauffeursdiensten wordt ingezet is geselecteerd op basis van perfecte rijvaardigheid, wegenkennis en representatief voorkomen en gedrag. Beleefdheidsvormen, dienstverlenende instelling en gedrag zijn zeer belangrijke criteria. Onze privéchauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Naast de rijvaardigheid wordt er veel aandacht besteed aan representativiteit, beleefdheidsvormen en een dienstverlenende instelling. Een privé chauffeur is minimaal 21 jaar oud en minstens 2 jaar in het bezit van het rijbewijs. Daarnaast heeft hij of zij de opleiding directiechauffeur CCV-D1 of CCV-D2 succesvol afgerond.

Privéchauffeur: 5 voordelen

  • Bij zakelijk gebruik van onze chauffeursdiensten kunt u de reistijd optimaal benutten. Stukken doorlezen, e-mail beantwoorden of zakelijke telefoongesprekken voeren.
  • U kunt ontspannen of werken tijdens de rit en komt veilig en op tijd aan op uw bestemming, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het weggedrag van het overige verkeer of de verkeerssituatie.
  • U hoeft zich niet druk te maken over het parkeren van de auto. Wij brengen u op het afgesproken tijdstip naar uw bestemming en halen u weer op.
  • Uw privéchauffeur staat geheel tot uw dienst. Uw plannen kunnen wijzigen, afspraken uitlopen, u wilt de route wijzigen; u zegt het maar. De chauffeur is ‘at your service’.
  • Naar wens kan de chauffeur de wachttijd optimaal benutten en bijvoorbeeld uw auto wassen, stofzuigen en voltanken.

Prive chauffeur gezocht? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neemt u telefonisch contact met ons op, of verstuur het contactformulier, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Call Now Button