Taxi Groningen Delfzijl

De beste taxi Groningen Delfzijl

Wanneer u een Taxi Groningen Delfzijl nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Vele passagiers zijn reeds met onze taxi van Groningen naar Delfzijl gereden wanneer zij bijvoorbeeld naar de haven van Delfzijl of Hotel Boven Groningen gingen. Onze taxichauffeurs kennen de weg tussen Groningen en Delfzijl als geen ander. Wij rijden zeer regelmatig naar bijvoorbeeld de haven van Delfzijl of met groepen per taxi naar het Eemshotel of Hotel Boven Groningen. Ook voeren wij regelmatig taxiritten Delfzijl Schiphol uit.

Taxi Groningen Delfzijl

De Haven van Delfzijl is handelshaven en een voormalige marinehaven in de gemeente Delfzijl, verbonden met de volle zee door de Eemsmonding van de rivier de Eems, en met het achterland door onder andere het Eemskanaal. De haven van Delfzijl is de op vijf na grootste haven in Nederland. De haven wordt beheerd door Groningen Seaports.

Naast de haven zijn onze taxi’s ook regelmatig te vinden op Chemiepark Delfzijl, zo voeren wij vaak taxiritten uit vanaf Chemiepark Delfzijl naar Schiphol of Airport Bremen.

Tarief voor taxivervoer naar Delfzijl

Wanneer bij ons een taxi van Groningen naar Delfzijl besteld bent u verzekerd van een zeer scherp en vast tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief taxi Groningen Delfzijl (maximaal 4 personen) € 65,-
  • Tarief taxibusje Groningen – Delfzijl (maximaal 8 personen) € 75,-
  • Tarief taxi Delfzijl Schiphol (max 4 personen) € 225.-
  • Tarief taxibusje Delfzijl Schiphol (maximaal 8 personen)  € 275.-
  • Tarief VIP taxibus Groningen – Lauwersoog (maximaal 8 personen) € 120,-
  • Tarief Taxi Eemshaven – Delfzijl € 65.-

Reserveer direct uw taxi bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 – 888 8888. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina. Voor bedrijven is het mogelijk om deze ritten op rekening te rijden waarbij er achteraf een overzichtelijke factuur zal worden toegestuurd per email, uiteraard is het ook mogelijk om per pin of creditcard in de taxi af te rekenen.

Bel Taxi Delfzijl op 050 – 888 8888

Call Now Button