050 - 8888888
Taxi Groningen Delfzijl

Taxi Groningen Delfzijl

De beste taxi Groningen Delfzijl

Wanneer u een Taxi Groningen Delfzijl nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Vele passagiers zijn reeds met onze taxi van Groningen naar Delfzijl gereden wanneer zij bijvoorbeeld naar de haven van Delfzijl of Hotel Boven Groningen gingen. Onze taxichauffeurs kennen de weg tussen Groningen en Delfzijl als geen ander. Wij rijden zeer regelmatig naar bijvoorbeeld de haven van Delfzijl of met groepen per taxi naar het Eemshotel of Hotel Boven Groningen. Ook voeren wij regelmatig taxiritten Delfzijl Schiphol uit.

 

De Haven van Delfzijl is handelshaven en een voormalige marinehaven in de gemeente Delfzijl, verbonden met de volle zee door de Eemsmonding van de rivier de Eems, en met het achterland door onder andere het Eemskanaal. De haven van Delfzijl is de op vijf na grootste haven in Nederland. De haven wordt beheerd door Groningen Seaports.

Naast de haven zijn onze taxi’s ook regelmatig te vinden op Chemiepark Delfzijl, zo voeren wij vaak taxiritten uit vanaf Chemiepark Delfzijl naar Schiphol of Airport Bremen.

Tarief voor taxivervoer naar Delfzijl

Wanneer bij ons een taxi van Groningen naar Delfzijl besteld bent u verzekerd van een zeer scherp en vast tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief taxi Groningen Delfzijl (maximaal 4 personen) € 75,-
  • Tarief taxibusje Groningen – Delfzijl (maximaal 8 personen) € 85,-
  • Tarief taxi Delfzijl Schiphol (max 4 personen) € 270.-
  • Tarief taxibusje Delfzijl Schiphol (maximaal 8 personen)  € 295.-
  • Tarief VIP taxibus Groningen – Lauwersoog (maximaal 8 personen) € 150,-
  • Tarief Taxi Eemshaven – Delfzijl € 75.-

Reserveer direct uw taxi bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 – 888 8888. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina. Voor bedrijven is het mogelijk om deze ritten op rekening te rijden waarbij er achteraf een overzichtelijke factuur zal worden toegestuurd per email, uiteraard is het ook mogelijk om per pin of creditcard in de taxi af te rekenen.

Bel Taxi Delfzijl op 050 – 888 8888

Taxi groningen
Reserveren

Reserveer direct

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0596 – 234 234. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via onze contact pagina. Voor meer informatie over de Eemshaven kunt u ook kijken op https://nl.wikipedia.org/wiki/Eemshaven. Bel Taxi Groningen voor een taxi in de Eemshaven: 0596 – 234 234

Neem contact op
Boek uw rit snel en eenvoudig met onderstaand formulier
Totale afstand 0 km
Totale tijd. 0 u 0 m
Kies een voertuig
Kies rit details Contactgegevens invoeren
Kies een voertuig Boekingsoverzicht
Contactgegevens invoeren Nu boeken

Thank you for your order

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram