Taxibusje Groningen

Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden dan gebruiken wij hiervoor een luxe taxibus. Wij beschikken bij Taxibusje Groningen over meerdere luxe en comfortabel taxibusjes waarin wij maximaal 8 passagiers per taxibusje kunnen vervoeren. Onze taxibusjes zijn onder andere voorzien van airconditioning, navigatiesysteem, gordels, bagageruimte en privacy glas. Taxi Groningen, ook uw partner voor groepsvervoer in Groningen.

Taxibusje Groningen eventueel online reserveren!Taxibusje Groningen

Bij Taxi Groningen kunt u uw taxibusje in Groningen online reserveren, zo bent u er zeker van dat wij een taxibusje beschikbaar hebben. Een taxibusje is een uitstekend vervoersmiddel, alle plaatsen zijn te bereiken en u reist net zo snel als met een normale taxi of auto. Mocht u liever telefonisch bestellen dan kan dat uiteraard ook via ons telefoonnummer 050-541 8452.

Gebruik van een taxibus in Groningen

De taxibusjes worden veel ingezet bij o.a. bedrijfsuitjes, pendeldiensten, teamuitjes, kinderpartijen, vrijgezellenfeestjes, tours naar bezienswaardigheden, restaurantbezoek, congressen, naschoolse opvang en popconcerten.  Wij verhuren regelmatig een taxibusje met chauffeur aan bedrijven, overheden en particulieren.

Snelheid en voordelen van taxivervoer met een busje

Een taxibusje van Taxi Groningen rijdt net zo snel als een normale personenauto, onze luxe taxibusjes beschikken onder andere over:

  • Airconditioning in het taxibusje
  • Veiligheidsriemen op alle zitplaatsen
  • Comfortabele stoelen
  • Vriendelijke taxichauffeur
  • Scherpe taxibus tarieven
  • Heldere afspraken
  • Betaling achteraf per factuur mogelijk voor bedrijven
  • Taxibusje met PIN of creditcard afrekenen mogelijk.

Wij rijden met onze taxibusjes veel naar het centrum van Groningen, het UMCG ziekenhuis, het centraal station van Groningen en onze busjes worden ook regelmatig ingezet als Schipholtaxi.

Groepsvervoer met de taxi op aanvraag.

Voor groepen welke niet in een taxibus passen kunnen wij eventueel grotere bussen en touringcars verzorgen. Deze bussen kunnen tot wel 88 personen per bus vervoeren. Indien u hier interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen via info@taxi-groningen.nl

Call Now Button