Taxi Groningen Amsterdam

Uw taxi van Groningen naar Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare Taxi Groningen Amsterdam te reizen bent u bij Taxi Groningen aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg tussen Amsterdam en Groningen.

Rijd met taxi Groningen naar de Amsterdamse grachten!Taxi Groningen Amsterdam

Rijd met Taxi Groningen naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi u precies brengt naar uw bestemming. U hoeft niet over te stappen, hebt geen vertraging, heeft geen problemen met parkeren in Amsterdam en komt ontspannen aan op uw bestemming. En voor het tarief hoeft u het niet te laten, wist u dat Taxi Groningen voor een rit naar Amsterdam tot wel 50% voordeliger is als andere taxibedrijven?

Tarief voor taxivervoer naar Amsterdam

Wanneer bij ons een taxi van Groningen naar Amsterdam besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief taxi Groningen – Amsterdam (maximaal 4 personen) € 225,-
  • Tarief taxibusje Groningen – Amsterdam (maximaal 8 personen) € 250,-
  • Tarief VIP taxibus Groningen – Amsterdam (maximaal 8 personen € 325,-

Reserveer direct uw taxi bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 – 541 8452. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina.

Bel Taxi Groningen: 050 – 541 8452

Call Now Button