050 - 8888888

Taxi Groningen Schiphol

Taxi Groningen Schiphol – Op zoek naar een comfortabel taxiritje om op de plek van bestemming te komen? Wij helpen u graag! Ons personeel is gastvrij en 24/7 beschikbaar om u waar dan ook zo snel en veilig mogelijk te vervoeren. Taxi Groningen Schiphol rijdt door het hele land en heeft een speciale Schiphol-regeling. Taxi Groningen, ook voor taxi busjes in Groningen. Bel ons voor een betrouwbare rit met een fijne chauffeur. Wacht niet te lang, wij zien uw belangstelling graag tegemoet.

Taxi Groningen Schiphol | Goedkope taxiritten

Natuurlijk wilt u dolgraag weten wat de tarieven zijn van Taxi Groningen Schiphol. U betaalt voor een ritje Groningen-Amsterdam € 225. Een rit naar Schiphol kost bij ons ook € 225. U kan natuurlijk een andere voorkeursbestemming hebben. Benieuwd wat u daarvoor kwijt bent? Neem contact op met onze mensen voor een scherpe prijsopgave. Taxi Groningen Schiphol helpt u graag verder. Taxi Groningen Schiphol | Een heerlijke reis Het aantal mensen, de bestemming, koffers voor de vakantie; elke klant is anders en heeft zo zijn wensen. Onze medewerkers zijn dagelijks 24/7 bereikbaar om vragen voor u te beantwoorden. Al onze chauffeurs zijn opgeleid om u netjes een heerlijke rit te bezorgen. Navigatie, airconditioning, extra beenruimte en lederen bekleding; onze auto’s hebben het allemaal!

Taxi Groningen Schiphol | Wanneer geniet u mee

Waar wilt u heen? Treuzel niet en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven. Wij hebben de beschikking over een pinautomaat, graag even van tevoren aangeven of uw voorkeur hiernaar uitgaat. Om de prijs van een taxirit te berekenen wordt gebruik gemaakt van een (geijkte) taximeter, deze meter rekent exact uit wat de gereden afstand en de daarbij behorende ritprijs is. Natuurlijk wilt u graag genieten van al onze voordelen en gemakken! Kom snel in contact met onze mensen en zorg ervoor dat Taxi Groningen Schiphol u naar uw volgende bestemming brengt!

Dit is wat klanten over ons zeggen

De meest uitgevoerde Taxi maatschappij voor iedereen in Groningen en omstreken

Hele aardige Taxi rijder Dankjewel, alles snel en gemakkelijk:)
D28 42
D28 42
2024-01-05
Zeer tevreden!Aanrader.
Nicola Coolsma
Nicola Coolsma
2023-11-02
Met 9 personen in het midden van de nacht 3 taxi’s kunnen regelen tegen een redelijke prijs van de stad naar Winsum. Wellicht niet geheel op tijd maar algeheel top service!
Benne Walstra
Benne Walstra
2023-10-20
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram