050 - 8888888
Taxi Eemshaven

Taxi Eemshaven

Taxi Eemshaven voor al uw vervoer

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi om vanuit de Eemshaven te reizen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg in deze snel groeiende haven. Al jaren verzorgen wij voor diverse rederijen, agenten en offshore opdrachtgevers vanuit de Eemshaven het vervoer van scheepsbemanning, werknemers en crew naar treinstations, luchthavens (veelal Schiphol), douane, immigratie, hotels en andere havens. Wij doen dit met een modern en schoon wagenpark van circa 20 taxi’s, taxibusjes en enkele touringcars voor grotere groepen. Al onze taxichauffeurs spreken uitstekend Engels.

Met Taxi Eemshaven naar Groningen of Schiphol

Rijd met Taxi Groningen vanuit de Eemshaven naar iedere bestemming in binnen en buitenland. Ook een taxirit naar de veerboot naar Borkum is met de taxi mogelijk. Onze taxi zet u af recht voor de terminal in de haven. Voor het tarief hoeft u het niet te laten, wist u dat Taxi Groningen voor een taxirit vanuit de Eemshaven tot wel 50% voordeliger is als andere taxibedrijven? Het is voor bedrijven mogelijk om maandelijks de ritten achteraf per factuur te betalen.

Taxitarieven van en naar de Eemshaven

Wanneer u bij ons een taxi vanuit de Eemshaven bestelt bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxiritten een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten. Mocht uw bestemming hier niet tussen staan neem dan vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

  • Tarief Eemshaven – Groningen € 75.00
  • Tarief Eemshaven – Amsterdam € 275.00
  • Tarief Taxi Eemshaven Schiphol airport € 275.00
  • Tarief Eemshaven – Bremen airport € 195.00

Taxi groningen
Reserveren

Reserveer direct

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0596 – 234 234. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via onze contact pagina. Voor meer informatie over de Eemshaven kunt u ook kijken op https://nl.wikipedia.org/wiki/Eemshaven. Bel Taxi Groningen voor een taxi in de Eemshaven: 0596 – 234 234

Neem contact op
Boek uw rit snel en eenvoudig met onderstaand formulier
Totale afstand 0 km
Totale tijd. 0 u 0 m
Kies een voertuig
Kies rit details Contactgegevens invoeren
Kies een voertuig Boekingsoverzicht
Contactgegevens invoeren Nu boeken

Thank you for your order

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram