050 - 8888888
Taxi Eemshaven Schiphol

Taxi Eemshaven Schiphol

Taxi Eemshaven Schiphol reserveren bij Taxi Groningen

Wij voeren graag een taxi Eemshaven Schiphol voor u of uw crew uit. Taxi Eemshaven berekend vaste lage tarieven voor deze ritten. Wij rijden deze ritten met onze comfortabele taxi’s en taxibusjes. Voor grotere crew’s of groepen is het mogelijk om een touringcar in te zetten.

Wilt u direct contact over een taxi Eemshaven Schiphol bel ons dat op +31 (0) 50 – 541 7390

Vaste taxitarieven

Wanneer u bij ons een taxi vanuit de Eemshaven naar Schiphol of omgekeerd bestelt bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxiritten een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief Taxi Eemshaven – Schiphol airport € 275.00
  • Tarief Taxibus Eemshaven – Schiphol Airport € 295.00
  • Tarief Rolstoeltaxi Eemshaven – Schiphol airport € 295.00

Facturering achteraf voor bedrijven

Bedrijven welke vaker een taxi Eemshaven Schiphol bij ons reserveren kunnen maandelijks achteraf een overzichtelijke factuur krijgen met een overzicht van alle gereden ritten.

Wij houden uw vlucht goed in de gaten

Reist u vanaf Schiphol naar Eemshaven met een taxi van ons? Dan zorgen wij ervoor dat we ruim op tijd bij de luchthaven Schiphol zijn. Wij sturen u voordat u landt een berichtje met daarin informatie over waar de taxichauffeur u opwacht. Dat kan zijn in de centrale aankomsthal bij het meeting point of bij de vertrekhal 3 Deur C. Ook sturen wij vaak het telefoonnummer van de taxichauffeur zodat er eventueel rechtstreeks contact met hem of haar kan worden opgenomen. Het is van belang dat u zelf vooraf uw vluchtnummer aan ons doorgeeft. Wij kunnen dan in de gaten houden of uw vlucht eventueel vertraagd is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken als uw vlucht vertraging heeft en maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

Er is voldoende ruimte voor al uw bagage in onze taxi’s

In onze taxi’s en taxibusjes is er uiteraard voldoende ruimte voor al uw bagage. Wanneer u met 4 of meer personen reist is dit ook het geval, onze taxibussen zijn allemaal met extra bagageruimte uitgerust.  Wij willen namelijk niet het risico nemen dat bagage onverwachts niet zou passen in onze taxi of taxibus. Zo kunt u ongestoord reizen met de taxi van Eemshaven naar Schiphol of andersom!

Wilt u uw rit wijzigen? Daar doen wij niet moeilijk over!

Het kan zijn dat er door een onverwachtse gebeurtenis de taxirit van Schiphol naar Eemshaven niet door kan gaan. Wij begrijpen dit en daarom is het geen probleem als u uw rit wilt wijzigen of annuleren. U kunt dit tot 24 uur voor vertrek bij ons aangeven. U kunt er voor kiezen om uw geld terug te krijgen of om de taxirit op een ander moment door te laten gaan.

Taxi groningen
Reserveren

Reserveer direct telefonisch

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0596 – 234 234. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via onze contact pagina.

Neem contact op
Boek uw rit snel en eenvoudig met onderstaand formulier
Totale afstand 0 km
Totale tijd. 0 u 0 m
Kies een voertuig
Kies rit details Contactgegevens invoeren
Kies een voertuig Boekingsoverzicht
Contactgegevens invoeren Nu boeken

Thank you for your order

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram