050 - 8888888
Koerier Groningen

Koerier Groningen

Taxi Groningen heeft als koerier Groningen als de basis van waaruit zij opereert. Al meer dan 15 jaar zorgt een hecht team van ervaren planners en koeriers er voor dat uw pakket, persoonlijke brief, machine onderdeel of onvervangbare werktekening stipt op tijd wordt bezorgd.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op via 050 – 541 7390 of het contactformulier!

Taxi Groningen Koeriers Groningen

Via Taxi Groningen kunt u uw zending gemakkelijk en snel regelen. U hoeft ons maar te bellen of een email te sturen en wij kunnen meteen voor u aan de slag. Taxi Groningen staat 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Wij kenmerken ons dan ook voor onze flexibele en persoonlijke service.

Pakket volgen

Wilt u uw pakket of zending volgen? Wij maken gebruik ban de modernste technieken die het mogelijk maken altijd en overal uw zending te volgen. Via ons Track en Trace Systeem bent u altijd op de hoogte van waar uw zending zich bevindt. Na aflevering informeren wij u desgewenst direct per email of telefoon met het aflevertijdstip.

Taxi groningen

Direct een koerier nodig?

Hebt u direct een koerier nodig in of rond Groningen? Onze koeriers zijn altijd in de buurt. Wij werken alleen met ervaren lokale chauffeurs die als koerier Groningen en omstreken beter kennen dan wie dan ook. Taxi Groningen garandeert snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee uw pakket, spoed óf normaal al binnen 1 uur kan worden opgehaald en direct op weg gaat naar de bestemming.

Neem contact op

Koerier tarieven & diensten

Taxi Groningen begrijpt dat tijd, stiptheid en zekerheid van groot belang is. Daarom bieden wij binnen Nederland de leveringsmogelijkheden aan die passen bij de behoeften van nu. U heeft via onze website gemakkelijk toegang tot vier overzichtelijke mogelijkheden voor het ophalen en bezorgen van uw colli, zending of pakket

Spoedkoerier

  • Beschikbaarheid: heel Nederland ophalen heel Europa afleveren
  • Zo snel mogelijk (binnen 30 minuten) opgehaald en rechtstreeks afgeleverd.
  • Gegarandeerde levering dezelfde dag.

Overnight

  • Beschikbaarheid: heel Nederland ophalen heel Europa afleveren
  • Scherpe tarieven mail ons!
  • Uiterlijk aangemeld en beschikbaar: 13:30 u. Levering: volgende werkdag tussen 08:00 – 17:00 u.
Taxi groningen

Waarom een koerier van Taxi Groningen?

Taxi Groningen Koeriers Groningen, is uniek in Amsterdam. Waar het ruim 15 jaar geleden begon op een zolderkamer, is het nu uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande koeriersbedrijven in Groningen. De kenmerken waar wij om bekend staat zijn stipt, betrouwbaar, maar ook flexibel en super snel. Ieder pakket of poststuk wordt door ons met de grootst mogelijke zorg behandeld. Wij doen altijd ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw zending op tijd aankomt op de plek van bestemming. Heeft u een waardevolle lading? Ook dan kunt u goed bij ons terecht. Of het nu gaat om juwelen, contracten of belangrijke tekeningen, vele bedrijven vertrouwen ons met hun waardevolle zaken en wij leveren altijd. Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons terecht en wanneer er zaken onderweg veranderen, kunt u de bestemming van het pakket altijd onderweg veranderen. Wij hebben 24/7 direct een auto beschikbaar om als koerier Groningen direct onderweg te gaan.

Ons werkgebied

Vanuit het verleden heeft Taxi Groningen als koerier Groningen genomen als dé locatie van waaruit wij opereert. Het is centraal in noord Nederland gelegen, ligt dicht bij de Eemshaven en Delfzijl. Kortom, de ideale locatie voor een koerierdienst. Dit neemt niet weg dat wij andere locaties ook bedienen. Taxi Groningen koeriers Groningen heeft een landelijke dekking en kan overal pakketten ophalen of naartoe zenden. Ook pakketten naar het buitenland zijn geen probleem. Wij hebben voldoende ervaring om er voor te zorgen dat uw pakket stipt op tijd in België, Frankrijk, Duitsland of Engeland aan komt. Vraag wel naar de voorwaarden.

Neem contact op
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram