050 - 8888888

Goedkoopste taxi Groningen

Goedkoopste taxi Groningen – Bent u al geruime tijd op zoek naar de goedkoopste taxi Groningen? Taxi Groningen heeft een ruimschoots aantal vaste medewerkers die u dolgraag van A tot Z brengen. Thuis opgehaald worden om vervolgens overal naar Nederland voor weinig geld gebracht te worden. Wilt u naar Amsterdam? Schiphol? Utrecht? Wij zijn er voor u om het mogelijk te maken. Bel 050 – 541 8452 en wij staan binnen de kortste keren voor uw deur of reserveer hier via ons formulier.

Goedkoopste taxi Groningen | Overal in Nederland

Ons bedrijf krijgt de meeste aanvragen voor de langere afstanden. Wilt u naar Limburg? Geen probleem. Qua prijzen zal het lastig worden ergens goedkoper gebracht te worden. Taxi Groningen hanteert zeer concurrerende tarieven van en naar Schiphol, een enkele reis met een taxi kost € 185,- en indien het gezelschap te groot is voor een taxi zetten we een taxibusje in voor € 225,-. Natuurlijk is ons personeel gastvrij en houden zij rekening met de situatie, zoals bijvoorbeeld het tijdstip en of er eventueel kinderen achterin zitten.

Goedkoopste taxi Groningen | Comfortabele taxi’s

Op het gebied van comfort behoren onze taxi’s tot de allerbeste. Onze wagens beschikken over navigatie, airconditioning, extra beenruimte en lederen bekleding; het is onze taak u gerust te stellen en er een heerlijke rit van te maken. Wij horen graag wanneer we u van dienst kunnen zijn. Goedkoopste taxi Groningen helpt u verder.

Taxi goedkoop Groningen | Snel op de bestemming

Snel uw plek naar voorkeur bereiken. Onze chauffeurs zorgen voor de juiste omstandigheden en houden rekening met bijvoorbeeld kinderen achterin en het tijdstip. De goedkoopste taxi die ook nog eens de kwaliteit waarborgt. Een combinatie wat u natuurlijk graag ziet. Ongeacht het tijdstip, onze mensen staan voor u paraat om u te brengen. De volgende keer als u een taxi nodig hebt, denk u misschien wel aan ons? De chauffeurs van Taxi Groningen ziet u graag komen en hopen u snel te kunnen begroeten.

Goedkope taxi Groningen | Topchauffeurs

Natuurlijk zijn niet alleen de auto en prijzen belangrijk, maar ook de chauffeur. Onze mensen zijn gericht bezig met hun vak en erg klantvriendelijk. Groningen Taxi is erg streng bij het uitkiezen van de chauffeur, zij moeten echt wat toevoegen aan de rit. Te allen tijde houden zij rekening met de omstandigheden van het moment. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de hoeveelheid passagiers, kinderen en laadruimte.

Goedkoopste taxi Groningen | Klant blijven

Wanneer u eenmaal een ritje bij Taxi Groningen achter de rug hebt is het natuurlijk ons grote doel dat u voor altijd klant blijft. Wanneer u een taxi nodig hebt belt u in de toekomst ons op. Een eenmalig ritje is niet onze doelstelling, wij hopen u veel vaker te zien in onze taxi’s! Wacht niet te lang en bel ons snel op. Goedkoopste taxi Groningen hoort graag van u.

Dit is wat klanten over ons zeggen

De meest uitgevoerde Taxi maatschappij voor iedereen in Groningen en omstreken

Hele aardige Taxi rijder Dankjewel, alles snel en gemakkelijk:)
D28 42
D28 42
2024-01-05
Zeer tevreden!Aanrader.
Nicola Coolsma
Nicola Coolsma
2023-11-02
Met 9 personen in het midden van de nacht 3 taxi’s kunnen regelen tegen een redelijke prijs van de stad naar Winsum. Wellicht niet geheel op tijd maar algeheel top service!
Benne Walstra
Benne Walstra
2023-10-20
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram