050 - 8888888

Taxi service Groningen

Taxi service Groningen

24/7 per dag de beschikking hebben over een betrouwbare taxi service. Maak zo snel mogelijk kennis met Taxi service Groningen. Wij zijn al jarenlang actief en staan sinds jaar en dag voor service, gastvrijheid en stiptheid. In de regio Groningen zijn onze chauffeurs bijzonder ervaren. Taxi service Groningen beschikt over luxe auto’s die graag mensen zoals u van a tot z brengen. Vaak rijden onze mensen op bestellingen en ook over grote afstanden. Maak snel met ons een afspraak. Taxi service Groningen staat voor groepsvervoer, Schiphol-taxi, ziekenvervoer en zakelijk-contact-vervoer. U bent bij ons in goede handen. De chauffeurs die wij in dienst hebben zijn allemaal bijzonder vriendelijk en uiterst vakgericht. Zij houden altijd rekening met het tijdstip en zorgen ervoor dat u een heerlijke en comfortabele rit tegemoet gaat.

Taxi service Groningen | Luxe rit voor weinig geld

Onze service betekent dat u verzekerd bent van een luxe en comfortabele taxirit voor bijzonder weinig geld. De moderne wagens die wij tot onze beschikking hebben zijn allemaal voorzien van navigatie, airconditioning en extra beenruimte. Regelmatig volgen onze chauffeurs trainingen en cursussen on hun vak nog beter te begrijpen en beheersen. Ervoor zorgen dat u nog meer gaat genieten van de ritjes is ons doel, zonder stress op uw gewenste bestemming aankomen om uw dag zonder zorgen voort te zetten. Dat is ons heilige doel. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig zult hebben. Welk taxi vervoer is nodig? Heeft u binnenkort de beschikking nodig over een taxibusje? Wat zijn de tarieven die u van ons kan verwachten? Wij zijn uw taxi in de regio Groningen en maken dat elke dag waar. Ook u maken wij graag blij met onze Taxi Eemshaven service, neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Taxi service Groningen | Binnenkort een taxi nodig?

Taxi service Groningen staat voor u klaar, laat zo snel mogelijk wat van u horen en bel ons op 050-541 8452.

Dit is wat klanten over ons zeggen

De meest uitgevoerde Taxi maatschappij voor iedereen in Groningen en omstreken

Hele aardige Taxi rijder Dankjewel, alles snel en gemakkelijk:)
D28 42
D28 42
2024-01-05
Zeer tevreden!Aanrader.
Nicola Coolsma
Nicola Coolsma
2023-11-02
Met 9 personen in het midden van de nacht 3 taxi’s kunnen regelen tegen een redelijke prijs van de stad naar Winsum. Wellicht niet geheel op tijd maar algeheel top service!
Benne Walstra
Benne Walstra
2023-10-20
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram