Taxi Groningen Utrecht

Uw taxi van Groningen naar Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi voor een scherp tarief om van Groningen naar Utrecht te reizen bent u bij Taxi Groningen aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg tussen Utrecht en Groningen.

Rijd met de taxi naar de Utrechtse jaarbeurs!Taxi Groningen Utrecht

Rijd met ons naar Utrecht en ervaar het gemak van een luxe taxi u precies brengt naar uw bestemming. Wij kunnen u comfortabel vervoeren naar bijvoorbeeld de Jaarbeurs, de universiteit en in Utrecht of het VU medisch centrum (VUMC). U hoeft niet over te stappen, hebt geen vertraging, heeft geen problemen met parkeren in Utrecht en komt ontspannen aan op uw bestemming. En voor het tarief hoeft u het niet te laten, wist u dat Taxi Groningen voor een rit naar Utrecht tot wel 50% voordeliger is als andere taxibedrijven?

Tarief voor een taxivervoer naar Utrecht

Wanneer bij ons een taxi besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief Taxi Groningen Utrecht per luxe taxi € 199.-
  • Taxibus tarief Taxi Groningen Utrecht per luxe minibusje (maximaal 8 passagiers) € 249.-
  • Tarief Taxi van Utrecht naar Groningen per luxe taxi € 199.-
  • Taxibus tarief van Utrecht naar Groningen per luxe minibusje (maximaal 8 passagiers) € 249.-

Reserveer direct bij Taxi Groningen!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer
050 – 541 8452
. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina.

Over Utrecht

Het kloppende hart in het centrum van Nederland is Utrecht. Een stad met een unieke dynamiek. Utrecht is evenals Groningen klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken en groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat. Daarnaast is er moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea. Utrecht is bovendien rijk aan cultuur en historie en bruist van het leven. Voor meer informatie over over de stad Utrecht kunt u kijken op https://nl.wikipedia.org/wiki/Utrecht_(stad)

Call Now Button