050 - 8888888

Taxi Groningen stad

Taxi Groningen stad | Vaste tarieven

Taxi Groningen stad – Een comfortabele taxi met een vriendelijke chauffeur. Wanneer u en uw familie op reis gaan of een uitstapje in de stad Groningen wilt maken wilt u natuurlijk het allerbeste. Ook voor een eenmans taxirit zijn wij uw partner. Wij verzorgen luxueuze taxiritjes in de stad Groningen voor 1 tot maximaal 8 personen. Wanneer u bij Taxi Groningen een taxirit reserveert bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxi tegen een aantrekkelijk tarief.
Onze klanten verdienen de juiste behandeling. U betaalt voor een stukje service, aan ons de taak om dit te leveren. De taxi’s in de stad Groningen die wij gebruiken zijn van recent bouwjaar en voorzien van gemakken als navigatie, airconditioning, extra beenruimte en lederen bekleding. Ook onze chauffeurs worden regelmatig getraind zodat zij niet stil blijven staan in hun ontwikkeling. U krijgt bij ons het beste! Elke dag kijken wij naar de verbeterpunten en zorgen wij dat de goede zaken intact blijven.

Taxi Groningen stad | Business taxi Groningen

Wat het doel van uw reis  met een taxi ook is, wij gaan ervoor zorgen dat u in alle comfort uw bestemming in de stad Groningen bereikt. Om de prijs van een taxirit te berekenen wordt gebruik gemaakt van een (geijkte) taximeter, deze meter rekent exact uit wat de gereden afstand en de daarbij behorende ritprijs is. Bij Taxi Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Wij zijn uiteraard altijd óp tijd, maar tevens ook voortijdig aanwezig op plaats van vertrek. Op deze manier garanderen wij dat de chauffeur op u of uw gasten wacht en nooit andersom. Optimale service in een heerlijke auto of taxibusje. Taxi Groningen is uw partner om u door heel het land de rijden naar de gewenste bestemming in de stad Groningen. Wij hebben de beschikking over een modern en mobiele pin-apparaat. Wanneer u wilt pinnen of de creditcard wilt gebruiken graag vantevoren aangeven.

Taxi Groningen stad | Snel een taxi nodig?

Taxi Groningen stad, uw nieuwe taxicentrale! Kom snel met ons in contact en bel ons op 050 - 541 84 52.

Dit is wat klanten over ons zeggen

De meest uitgevoerde Taxi maatschappij voor iedereen in Groningen en omstreken

Hele aardige Taxi rijder Dankjewel, alles snel en gemakkelijk:)
D28 42
D28 42
2024-01-05
Zeer tevreden!Aanrader.
Nicola Coolsma
Nicola Coolsma
2023-11-02
Met 9 personen in het midden van de nacht 3 taxi’s kunnen regelen tegen een redelijke prijs van de stad naar Winsum. Wellicht niet geheel op tijd maar algeheel top service!
Benne Walstra
Benne Walstra
2023-10-20
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram