050 - 8888888

Taxi direct Groningen

Taxi direct Groningen | Kwaliteit en veiligheid

Taxi direct Groningen is er voor u om een betrouwbare en razendsnelle taxi service te realiseren. Onze professionele chauffeurs rijden allen in luxe voortuigen voorzien van alle gemakken. Wij worden vaak ingezet voor de wat langere ritten. Maar moet u binnenkort naartoe? Schiphol? De randstad? Onze maximale service zal u zonder meer bevallen. Onze mensen zijn klantvriendelijk en zorgen er altijd voor dat u een comfortabele rit tegemoet krijgt. Bel 050 – 541 8452 om zo snel mogelijk in contact met ons te komen. Taxi Groningen is uw partner om naar de gewenste locatie gereden te worden. Iedereen heeft wel eens een taxi nodig, zorg er dan ook voor dat u direct de juiste kiest. De organisatie waarmee u nog jaren vooruit kunt! Onze medewerkers helpen u graag, wij zijn 24/7 bereikbaar om alle vragen te beantwoorden. Ook wanneer u een Taxi Groningen Schiphol wilt reserveren zijn onze medewerkers u graag van dienst.

Taxi direct Groningen | Uw taxicentrale

Taxi direct Groningen is uw ideale centrale om door heel Nederland vervoerd te worden. Natuurlijk weten wij feilloos de weg te vinden. Bent u alleen, of toch met een hele groep? Wij passen ons graag aan u aan. Ideaal voor evenementen, bedrijfsuitjes, beurzen, concerten, congressen, vrijgezellenavondjes en kinderfeestjes. Bent u benieuwd naar onze messcherpe tarieven? Deze zijn allen te vinden op onze website. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch aanspreken. De taxi’s waar wij over beschikken zijn luxe en comfortabel. Onze vervoermiddelen zijn bovendien uit een recent bouwjaar en beschikt onder meer over een navigatie, airconditioning, extra beenruimte en lederen bekleding. Met hoeveel personen gaat u op stap? Wij hebben busjes tot onze beschikking die ruimte hebben voor maximaal 8 personen. Wanneer heeft u direct een taxi nodig? Wij horen graag hoe wij u kunnen assisteren om tot een comfortabel rit te komen.

Taxi direct Groningen | Uw taxi in de regio

Snel een betrouwbare taxi centrale aan de lijn? Taxi direct Groningen staat voor u klaar. Bel ons op 050 – 541 8452!

Dit is wat klanten over ons zeggen

De meest uitgevoerde Taxi maatschappij voor iedereen in Groningen en omstreken

Hele aardige Taxi rijder Dankjewel, alles snel en gemakkelijk:)
D28 42
D28 42
2024-01-05
Zeer tevreden!Aanrader.
Nicola Coolsma
Nicola Coolsma
2023-11-02
Met 9 personen in het midden van de nacht 3 taxi’s kunnen regelen tegen een redelijke prijs van de stad naar Winsum. Wellicht niet geheel op tijd maar algeheel top service!
Benne Walstra
Benne Walstra
2023-10-20
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram