050 - 8888888

Taxi Groningen tarieven

Taxi Groningen tarieven

Taxi Groningen tarieven – Bent u al bekend met de Taxi Groningen tarieven? Wij zijn een van de goedkoopste in de noordelijke regionen. Taxi Groningen hanteert zeer scherpe en concurrerende tarieven van en naar Schiphol, een enkele reis met een taxi kost € 185,- en indien het gezelschap te groot is voor een taxi zetten we een taxibusje in voor € 225,-. Ondanks de lage prijzen garanderen wij u een gastvrij chauffeur die u veilig en verzorgd naar de plek van bestemming brengt, zoals het hoort natuurlijk. De volledige tarievenlijst kunt u vinden op onze website. Voor eventuele vragen zijn wij ‘ gewoon bereikbaar’. Bel 050 – 541 8452 of stuur ons een mailtje.

Taxi Groningen tarieven | Goedkoop reizen met een luxe taxi

Taxi Groningen tarieven, natuurlijk wilt u goedkoop reizen. Dit mag echter niet ten koste gaan van de kwaliteit van de rit. Wij kunnen u gerust stellen. Onze medewerkers zijn allen vakmensen en weten wat er gevraagd wordt. Dagelijks brengen wij vele mensen veilig terecht. Misschien bent u wel de volgende?!

Taxi Groningen tarieven | Onze nette taxi’s zijn u graag van dienst

Natuurlijk wilt u met een top taxi vervoerd worden, voorzien van alle gemakken. Gelukkig beschikken wij louter over moderne, schone en grote auto’s die u met een zorgzame chauffeur overal naartoe brengen. Navigatie, airconditioning, extra beenruimte en lederen bekleding; wij hebben het allemaal! Een rit bij ons wilt u vaker doen, ons grote doel is dan ook dat u na een eenmalige rit vaker bij ons aanklopt!

Taxi Groningen tarieven | De volgende tevreden klant heten wij graag welkom

Wij van Taxi Groningen hebben er alle vertrouwen in dat u de volgende tevreden klant bent, in Groningen of in een taxi in Eemshaven. Bel ons of stuur een mailtje, u wordt binnen de kortste keren geholpen. Onze chauffeurs kunnen niet wachten u overal naartoe te helpen. Op zoek naar een taxirit van formaat? Taxi Groningen heet u graag welkom in een van onze taxi's of taxibussen.

Dit is wat klanten over ons zeggen

De meest uitgevoerde Taxi maatschappij voor iedereen in Groningen en omstreken

Hele aardige Taxi rijder Dankjewel, alles snel en gemakkelijk:)
D28 42
D28 42
2024-01-05
Zeer tevreden!Aanrader.
Nicola Coolsma
Nicola Coolsma
2023-11-02
Met 9 personen in het midden van de nacht 3 taxi’s kunnen regelen tegen een redelijke prijs van de stad naar Winsum. Wellicht niet geheel op tijd maar algeheel top service!
Benne Walstra
Benne Walstra
2023-10-20
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram