050 - 8888888

Taxi Groningen BV investeert in een elektrische taxi

Onlangs heeft Taxi Groningen een elektrische taxi in gebruik genomen. Met de aanschaf van deze Skoda Enyaq investeren we in de verduurzaming van het wagenpark. Al geruime tijd houden wij ons bezig met de overgang naar duurzame brandstoffen en elektrische voertuigen. Naast dat deze implementatie past in de visie van Taxi Groningen, wordt ook de vraag vanuit onze opdrachtgevers hiernaar sterker. De Skoda is gekozen vanwege zijn hoge actieradius, ruimte voor zowel de passagier als bagage en het zeer luxe en complete uitruistingsniveau.

Elektrische Taxi Groningen

 

Door de actieradius van wel 537 kilometer kunnen we bijvoorbeeld een taxirit vanuit Eemshaven naar Schiphol op rijden zonder te laden onderweg. We zullen de auto voornamelijk opladen middels de zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand.

Dit is wat klanten over ons zeggen

De meest uitgevoerde Taxi maatschappij voor iedereen in Groningen en omstreken

Hele aardige Taxi rijder Dankjewel, alles snel en gemakkelijk:)
D28 42
D28 42
2024-01-05
Zeer tevreden!Aanrader.
Nicola Coolsma
Nicola Coolsma
2023-11-02
Met 9 personen in het midden van de nacht 3 taxi’s kunnen regelen tegen een redelijke prijs van de stad naar Winsum. Wellicht niet geheel op tijd maar algeheel top service!
Benne Walstra
Benne Walstra
2023-10-20
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram