050 - 8888888
Auto met chauffeur Groningen

AUTO MET CHAUFFEUR GRONINGEN

Op zoek naar een auto met chauffeur? Bij Taxi Groningen kunt u (luxe) auto’s met chauffeur huren tegen aantrekkelijke tarieven. Wij leveren een auto met chauffeur in de capaciteit vanaf 1 t/m 13 personen. Taxi Groningen voert alle ritten in eigen beheer uit. Alle voertuigen die wij met chauffeur leveren voldoen aan de vereisten uit de Wet Personenvervoer 2000.

U kunt o.a. de volgende modellen bij ons huren: Mercedes E-klasse, Mercedes S-klasse,  Skoda Superb, Mercedes Sprinter VIP bus. Staat uw voorkeur hier niet tussen? Wij hebben een breed netwerk met partnerbedrijven waarmee we wellicht wel aan een specifieke vraag kunnen voldoen!

chauffeur
Taxi groningen

Een auto met chauffeur voor elke gelegenheid!

De dienst kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een goede klant in stijl wil ophalen op een vliegveld. Of als u het gewoon prettiger vindt om in een andere auto gechauffeurd te worden dan uw eigen auto. Wij hebben tevens capaciteit voor grote vervoersprojecten zoals delegatie- of evenementenvervoer. Wij leverden voertuigen aan o.a. ambassades, overheden, multinationals, evenementen etc. Bij Taxi Groningen is het mogelijk om tegen aantrekkelijke tarieven voor elke gelegenheid een auto met chauffeur te huren. Taxi Groningen werkt uitsluitend met nieuwe modellen en gekwalificeerde privé chauffeurs. Kortom een visitekaartje van formaat.

Wat zijn de tarieven voor een auto met bestuurder?

Kwalitatief vervoer tegen een gunstig en scherp tarief, daar doen wij dagelijks ons best voor. De tarieven voor een auto met chauffeur zijn op uurbasis. De tarieven zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de gekozen auto, het aantal uren en de te rijden afstand. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Ook voor kleinere budgetten bieden wij graag een passende oplossing.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Heeft u interesse om een auto met chauffeur te huren? Neem dan vrijblijvend contact op! Over het algemeen rekenen wij een minimale reserveringstermijn van 24 uur. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang tijdens kantooruren binnen een uur een offerte per email!

Neem contact op
Contact

Taxi Groningen B.V.
Stettinweg 9
9723 HD Groningen
info@taxi-groningen.nl

© 2024  Taxi Groningen
phone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram