Taxi Groningen behaalt TX taxi keurmerk

Taxi Groningen B.V. is gecertificeerd met het TX-Keur. Hiermee is Taxi Groningen een van de weinige bedrijven in Groningen die zich onderscheid met dit kwaliteitskeurmerk, op het gebied van kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Het keurmerk past ook binnen de filosofie van het bedrijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Onderstaand vindt u de voordelen en een korte beschrijving van het keurmerk. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, kunt u ook rekenen op deze voordelen en kwaliteit.

Voordelen TX-Keurbedrijven

Als consument of opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een taxi met een keurmerk, oftewel een taxi met het TX-Keur.
Door een taxi met het TX-Keur te kiezen weet u dat u op een eerlijke en comfortabele manier wordt vervoerd. De taxichauffeur kent de weg, weigert u niet voor korte ritten en de tarieven zijn inzichtelijk.

Kortom een taxi met het TX-Keur is…:

betrouwbaar: de chauffeur neemt altijd de juiste route en berekent u het juiste tarief;
veilig: de auto voldoet aan strenge veiligheidseisen
verzorgd: zowel de auto als de chauffeur dienen volgens de criteria van het certificaat representatief te zijn;
onafhankelijk getoetst: de criteria voor certificering zijn door neutrale partijen vastgesteld. Alle taxiondernemers komen voor certificering in aanmerking, mits zij aan de voorwaarden voldoen.

En de taxi-chauffeur is…:

klantgericht: een TX-Keurtaxi mag geen korte ritten weigeren.
vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zonodig de Engelse taal.
vakkundig: de chauffeur van een TX-Keurtaxi heeft verschillende cursussen gevolgd om zijn werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Hoe herkent u een taxi met het TX-Keur?

Een taxi met een TX-keur herkent u aan de blauwe stickers met daarop het TX-Keurlogo. Deze stickers zijn op de voorruit, achterruit en op de zijkanten van de taxi bevestigd.

Kiezen van een TX-Keurtaxi

Bij een standplaats bent u nooit verplicht de eerste taxi in de rij te nemen. U kunt altijd in de taxi van uw eigen voorkeur stappen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om een TX-Keurtaxi te nemen.

[bron: www.tx-keur.nl © Stichting TX-Keur ]

Deel dit bericht op:

Call Now Button