Goedkoop taxi Groningen

Goedkoop taxi Groningen

Goedkoop taxi Groningen – Waar zijn die goedkope taxi’s nou toch gebleven? Taxi’s die ondanks de lage prijzen niet hoeven in te boeten op het gebied van kwaliteit? Maak kennis met Taxi Groningen. Bij ons maakt u goedkope ritjes om overal in Nederland terecht te komen. Wij worden vooral ingehuurd voor de wat langere ritten. Natuurlijk behoren ook kortere afstanden tot de mogelijkheden. Wanneer wilt u op comfortabele wijze vervoerd worden door een van onze chauffeurs? Bel ons op 050 – 541 8452 of stuur onze mensen een mailtje.

Goedkoop taxi Groningen | Moderne taxi’s

Ondanks de lage prijzen zijn onze auto’s van hoge kwaliteit. Wij regelen voor u een taxi voorzien van navigatie, airconditioning, extra beenruimte en lederen bekleding. Met een van de goedkoopste taxibedrijven van Groningen betaalt u voor een enkele reis naar Schiphol 185,- en indien het gezelschap te groot is voor een taxi zetten we een taxibusje in voor € 225,-. Prijzen die u waarschijnlijk wel zult bekoren.

Goedkoop taxi Groningen | Topchauffeurs

Natuurlijk zijn niet alleen de auto en prijzen belangrijk, maar ook de chauffeur. Onze mensen zijn gericht bezig met hun vak en erg klantvriendelijk. Groningen Taxi is erg streng bij het uitkiezen van de chauffeur, zij moeten echt wat toevoegen aan de rit. Ten alle tijden houden zij rekening met de omstandigheden van het moment. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de hoeveelheid passagiers, kinderen en laadruimte.

Goedkoop taxi Groningen | Klant blijven

De diensten van Taxi Groningen zijn gericht op de lange termijn. Natuurlijk zijn wij blij met een eenmalig ritje, maar wij zien veel liever dat u vanaf heden altijd klant blijft. Wij gaan er dan ook voor zorgen dat u zo content bent over de eerste rit dat u nooit meer ergens anders wilt. Goedkoop taxi Groningen, bel ons op 050 – 541 8452 en maak een afspraak.

Deel dit bericht op:

Call Now Button